Pizza
Pre nás je štandard že :
- dostanete na pizzu mozzarellu fior di latte...
- používame taliansku múku z mlynu Pordenone...
- rajčinový základ sú rozmixované talianske lúpane rajčiny...
- salámi máme iba talianske ...
a našu pizzu pečieme s láskou...

1.MARGHERITA (rajčinový základ, mozzarella fior di latte, bazalka, olivový olej)

2.BAMBINI (rajčinový základ, mozzarella, šunka, kukurica)

3.FUNGHI (rajčinový základ, mozzarella, šunka, šampiňony)

4.ROMA (rajčinový základ, mozzarella, šunka, šampiňony, kukurica)

5. OLIVIO (rajčinový základ, mozzarella, šunka, olivy, kukurica)

6. SOLE MIO (rajčinový základ, mozzarella, šunka, vajce, kukurica)

7. POLLO (rajčinový základ, mozzarella, kuracie mäso, šunka, kukurica, šampiňóny)

8. HAWAI (rajčinový základ, mozzarella, šunka, ananás)

9. RIONERO (rajčinový základ, mozzarella, šunka, slanina, klobása, údený syr, kukurica)

10. QUATTRO FORMAGGI (rajčinový základ, mozzarella, údený syr, niva, tav.syr)

11. CHIPAS (rajčinový základ, mozzarella, šunka, klobása, jalapeňos )

12. CARDINALE (rajčinový základ, mozzarella, šunka, šampiňóny, niva, údený syr)

13. GAZDOVSKÁ (rajčinový základ, mozzarella, šunka, slanina, cibuľa, kukurica)

14. TRICOLORI (rajčinový základ, mozzarella, šunka, rajčina, bazalka )

15. FURMÁN (rajčinový základ, mozzarella, slanina, klobása, cibuľa, kukurica)

16. GIACOMELLI (rajčinový základ, mozzarella, kuracie mäso, olivy, kukurica, niva)

17. MESSINA (rajčinový základ, mozzarella, šunka, niva, cesnak)

18. CAPRICCIOSA (rajčinový základ, mozzarella, šunka, olivy, šampiňóny, artičoky)

19. LORENZO (rajčinový základ, mozzarella, šunka, saláma napoli, šampiňóny, pancetta magretta)

20. INFERNO (rajčinový základ, mozzarella, šunka, klobása, feferóny, chilli )

21. BAČOVSKÁ (rajčinový základ, mozzarella, slanina, klobása, bryndza, cibuľa)

22. ESPOSITO (rajčinový základ, mozzarella, kuracie mäso, rajčina, niva, bazalka

23. GENNARO (rajčinový základ, mozzarella, šunka, saláma ventricina, šampiňóny, olivy)

24. RABATIA (rajčinový základ, mozzarella, slanina, vajce, cibuľa )

25. VEGETARIANA (rajčinový základ, mozzarella, šampiňóny, rajčiny, brokolica, kukurica )

26. LIPTOVIA (rajčinový základ, mozzarella, slanina, bryndza, oštiepok, niva )

27. LUCCA (rajčinový základ, mozzarella, tuniak, vajce, cibuľa )

28. TONNO (rajčinový základ, mozzarella, tuniak, olivy, šampiňóny)

29. LAZIO (rajčinový základ, mozzarella, šunka, baby špenát, vajce )

30. SPINACI (rajčinový základ, mozzarella, baby špenát, niva, rajčina)

31. BRUSINI (rajčinový základ, mozzarella, šunka, encián, brusnice)

32. CAVALLI (rajčinový základ, mozzarella, kuracie mäso, údený syr, cibuľa, jalapeňos)

33. MENDOZA (rajčinový základ, mozzarella, kuracie mäso, feferóny, kapia, niva, bbq omáčka )

34. BROCOLLI (rajčinový základ, mozzarella, kuracie mäso, brokolica, niva )

35. FORMAGGI DE LUXE (rajčinový základ, mozzarella, ementál, údený syr, niva, bambino, encián, oštiepok)

36. GIULIA (rajčinový základ, mozzarella, pancetta magretta, cherry rajčiny, šampiňóny, pecorino )

37. ALLORA (rajčinový základ, mozzarella, šunka, pancetta magretta, údeny syr, cibuľa )

38. TALEGGIO (rajčinový základ, mozzarella, šunka, saláma napoli, syr taleggio

39. NDUJA (rajčinový základ, mozzarella, šunka, nduja picante, konopné chilli, niva

40. LA PICANTE (rajčinový základ, mozzarella, šunka, saláma ventricina, jalapeňos, kukurica, chilli omáčka)

41. PARMIGIANO (rajčinový základ, mozzarella, prosciutto crudo, cherry, rukola, parmezán)

42. ROSSO (rajčinový základ, mozzarella, saláma ventricina, klobása, kukurica, chilli)

43. VENTRICINA (rajčinový základ, mozzarella, saláma ventricina, syr taleggio, šampiňóny )

44. NAPOLI (rajčinový základ, mozzarella, saláma napoli, kukurica )

45. RAFAELLE (rajčinový základ, mozzarella, taleggio, údený syr, pecorino, parmezán )
Články
⁉️ História pizze . Poznáš ju ?
História pizze je fascinujúci príbeh o premene jednoduchého jedla chudobných na jednu z najikonickejších a najobľúbenejších pochúťok sveta. Jej korene siahajú tisíce rokov späť, no moderná pizza, ako ju poznáme dnes, vznikla v Taliansku, konkrétne v Neapole.
🌾 Nie múka ako múka.
Kvalitná múka je základ. Stačí na dobrú pizzu použiť iba slovenskú múku ?
Na domácu pizzu možno áno, ale na profesionálne použitie to nestačí.
Rozdiel medzi slovenskou a talianskou múkou na pizzu spočíva najmä v:
🥩 Čo je NDUJA ?
’Nduja (vyslovuje sa “en-du-ja”) je mäkká, pikantná, natierateľná saláma pochádzajúca z južného Talianska, konkrétne z oblasti Calabria, najmä z mestečka Spilinga.
’Nduja je fermentovaný mäkký mäsový výrobok na báze bravčového mäsa a tuku, bohato ochutený kalábrijskou červenou čili paprikou, ktorý sa konzumuje najčastejšie natretý na chlieb, prípadne ako prísada do omáčok, cestovín či pizze.
Poradca
Kam vozíme ?
Vozíme celý Trenčín a okolité obce.
Podrobný zoznam lokalít a cenník rozvozu, nájdete tu : CENNÍK ROZVOZU
